# A cyclist travels at 16km per hour how far does he cycle in 15 minutes?

# A train travels at 48mph How far does it travel in 1 hour and 15 minutes?

60 miles. 48 mph = 48 miles in one hour Divide 48 by 4 = 12 miles every quarter hour 48 + 12 = 60

# If you travel at 60 kilometres per how far will you travel in 3 hours 15 minutes?

15 minutes = 0.25 hours 3.25 x 60 = 195 So, at 60 kph you will travel 195 kn in 3 hours and 15 minutes.

# If you travel at 60 kilometers per hour how far would you travel in 3 hours 15 minutes?

3 hours 15 minutes is 3.25 hours. So, if you travel at 60 kilometres per hour, you will travel 60 x 3.25 = 195 miles in 3 hours 15 minutes.

# If a deer travels 12 miles an hour How far does a deer travel in 15 minutes?

1/4 of 12 is 3 >> 1/4 of 60 is 15 so the deer will travel 3 miles

# A car travels 70 miles per hour How far does the car travel in 4 hours and 15 minutes?

The car will travel 297.5 miles.

# If a cyclist travels at 16.5 kilometers per hour then how far in meters does he travel in ten minutes?

2750 metres.

# When two cyclists begin traveling in the same direction on the same bike path One travels at 15 miles per hour and the other travels at 12 miles per hour when will the cyclists be 10 miles apart?

Two cyclists are traveling the same path. The first cyclist stopsevery 11 minutes to take a drink. The second cyclist stops every 15minutes to take a drink. If the cyclists co…ntinue to stop at thesame rate, after how many minutes will the cyclists be stopped atthe same rate?

# Two cyclists begin traveling in the same direction on the same bike path one travels at 15 miles per hour and the other travels at 12 miles per hour when will the cyclists be 10 miles apart?

Answer: 3 1/3 hours or 3 hours and 20 minutes Solution: distance = velocity x time the distance travelled by the first cyclist = 15 x time the distance travelled by the se…cond cyclist = 12 x time the difference distance = 15 x time - 12 x time this difference will be 10 miles when 15 x time - 12 x time = 10 3 x time = 10 time = 10/3 = 3 1/3 hours = 3 hours and 20 minutes.

Answered

In Math and Arithmetic

# How far can a person run in 15 minutes if he or she runs at an average speed of 16km per hour?

16*0.25 = 4km

Answered

In Math and Arithmetic

# How far will you go if you travel 26 miles per hour per 45 minutes?

19.5 miles

Answered

In Algebra

# How far could you travel in 22 minutes if you were traveling at 65 miles per hour?

22 minutes * (1 hour / 60 minutes) * (65 miles / 1 hour) = 23.833 miles .

Answered

In Distances and Travel Times

# How long to travel 16kms at 20kms per hour?

48 minutes.

Answered

In Math and Arithmetic

# If you travel 60 miles per hour for 20 minutes how far have you travelled?

20 miles