What is 18 of 8.00?
I assume you are asking what is 18 percent of 8.00. If so, multiply 8.00 by .18 to find the answer. (8.00 x .18 = 1.44)
4 people found this useful
Is it worth it to drive 30 miles to a 40 hour week job that pays 8.00 hourly and you really want to stay home with your child but your husband says you have to work?
\n. \n Answer \n. \nWith the gas prices so high...probably not. I'm a stay at home mom, and it is a true blessing being able to be with my children every day. Being home with your child is so important you'll never get these years back. It is possible to live on one income if there is a stri…ct budget. Plus when you're home you can take care of all the household chores that need to be done. I used to work and I know how exhausting it is to work and then to come home to a baby and a messy house. Be open with your husband and talk to him seriously about this. Maybe you can find some work at home to do. One means of income is watching one or two other kids that would bring in a little income at least $130 per child per week. I hope everything works out for you.\n. \n Answer \n. \nRun through the effects on your taxes and see if most of your salary is going to taxes.\nAdd up the expenses of working (gas, child care, clothing, eating out). Finally, look at the budget, bills owed, and expenses of running your household. Can you live more frugally and simply? Visit a financial planner and find out how do make it happen. Another thing to consider is whether you will do more cooking and other tasks to reduce household costs when you have the time. Sometimes it takes awhile to work into the routine. Finally, it is good to keep your hand in on working, since if anything did happen to him, you would readily be able to work. I was a stay-at-home mom and loved it, but I did have to hold expenses down and did have trouble getting back into the working world after years away. (MORE)
Wahing cars . You would divide 1700 by 8 You would have to wash 213 cars a week to make the 1700 rent
Not without government help...Medicaid for any children, Medicare for senior adults, food stamps, etc. Things are more expensive now than they were, and I don't know of anyone who has been able to do it at this rate of pay. And even if you did have government assistance, I don't think you would be a…ble to do it. (MORE)
There are some rules for finding significant figures. here there is a problem how many significant figures in 8.00. here in 8.00 have three significant figures. Because after decimal point they may have zeros. but we have to take this as significant figures.. There are some rules for finding …significant figures. here there is a problem how many significant figures in 8.00. here in 8.00 have three significant figures. Because after decimal point they may have zeros. but we have to take this as significant figures.. there are three significant figures because three decimals points these question answering from anjaneyulu (MORE)
When you're 18 most people finish college and they say they are gonna move out.
Add them together and divide by 10. The total is 55, so the averageis 5.50.
Eighteen could be broken down to 10 and 8 So, if you are adding 18+18 then you could convert it into 10+10+8+8 20+16= 36 18 + 18= 36
Is it easy for a passenger to take an taxi at about 6.00 AM at Copenhagen cruise port in order for him to take a flight at about 8.00 AM at Copenhagen airport?
yes and no :) Is there a taxi station at Copenhagen port for a passenger to call early in the morning at about 6.00 AM.. yes and no :) If it's impossible, is it necessary for the passenger to make a reservation before the date before the disbarking date? How to do that?
This problem requires us to do a few conversions. $8/hr = $??/year (annually means per year) I'm hoping you don't work 24 hours a day, 7 days a week, all year long. Most people work 40 hours per week. 40 hours per week * $8.00 per hour = $320 per week (minus taxes >
The answer i got is 12.33 grams of Al2S3. Below i will try to show the steps i used: n=moles m=mass (grams) M= molecular weight (from periodic table) 2Al + 3S --> Al2S3 nAl= m/M = 9/13 = 0.692307 moles of Al nS= m/M = 8/16 = 0.5 moles of S Limiting Reagent: 1.5 moles of S required… for every mole of Al (3:2 ratio) This means that there should be about 1.04 moles of S to completely use up all the Al. Since there is less than this amount of S present (only 0.5 moles), S is the limiting reagent and should be used in the mole calculation of the product Amount of product: 0.5 moles S x (1 mol Al2S3/ 3 mol S) = 0.16666 moles of Al2S3 nAl2S3 = m/M Molecular weight of Al2S3 = (2 x 13) + (3 x 16) = 74 0.16666 moles Al2S3 = m/74 m = 74 x 0.16666 = 12.33 grams of Al2S3 Therefore, 12.33 grams of Al2S3 is formed in this reaction ( hopefully this is right :P ) (MORE)
When got new glasses the power was increased from -7.00 to -8.00 and 8.75 should new glasses be worn all the time to let your eyes adjust to your new prescript?
Or shold I alternate a few hours at a time. Don't want to strain my eyes too much with glasses all the time. Help!
It would be 4 or 3 o'clock depending on whether or not it is daylight saving time. It would be 4 o'clock currently as daylight saving time is observed until the 1st of November.
The answer is 259. Simply add the numbers together arithmetically as you would for the problem two plus two. To check your work, a calculator is the best option.
8.00 I am assuming means '8'.. Percentage is to mean what number of a percent. Percent means 'of 100' assuming your percent is not 100, then it is how many parts per hundred it is. Given that, 8 whole numbers would be to mean 800 of 100, ergo, 800%.
18 + 24 + 18 = 60/3 = 20 The average of the three numbers is therefore 20.
You were told your vision was too bad to receive the eye surgery your vision is like a plus 8.00 Is it possible that your vision is too bad for this?
The FDA limits Lasik corrective eye surgery to a +6.00 Diopters and about -12.00 Diopters. Most surgeons who desire a good surgical outcome limit it to +4.00 D to -9.00 to -10.00 D.
13 and 1/3 or 40/3 8 Ã· 3/5 change the division to multiplication and find the reciprocal of 3/5 8 X 5/3 same as... 8/1 X 5/3 multiply straight across 8 X 5 = 40 1 X 3 = 3 so... 40/3 or if u divide that 13 and 1/3
7 is the answer because 8 divides into 64; 8x. so that's to high . but 8x7=56 so the answer is 7
Most people in America either begin college when they are 18 or 19 depending on there birthday, though some choose to postpone there college education and start older then 18 or 19.
9 sq. ft. in 1 sq. yard. divide 9 into $8.00 gives you .88 per. sq. ft.
Assuming that the water is produced by complete combustion of propane, the balanced equation is: C 3 H 8 + 5 O 2 = 3 CO 2 + 4 H 2 O. The gram molecular mass of propane is three times the gram atomic mass of carbon plus eight times the gram atomic mass of hydrogen = 3(12.011) + 8(1.008) = 44.097, …and the gram molecular mass of water is the gram atomic mass of oxygen plus twice the gram atomic mass of hydrogen = 15.999 + 2(1.008) = 18.015. The balanced reaction equation shows that four molecules of water are produced for each molecule of propane, so that the ratio of grams of propane reacted to grams of water produced is 44.097/(4 X 18.015) = 0.61191, to the justified number of significant digits. Therefore, the amount of propane required to produce 8.00 grams of water = 8.00(0.61191) = 4.90 grams to the clearly justified number of significant digits, matching the three significant digits given for 8.00, or 4.89 5 grams, where the last digit is depressed because it may well not be accurate within + 1 (MORE)
1 atm = 760 mmHg its a proportion soo... 1atm -> 8.00 atm (multiplied it by 8) 760Hg -> ? (multiply by 8 like above) 6080 mmHg
Together a book and a pen cost 8.00 The book costs 3.00 more than the pen How much is the book How much is the pen?
the pen is $2.50. the book= x+3 the pen= x you add them both together. x+3+x=$8.00 +x -3.00 2x=5.00 x=$2.50
Since minus a negative is the same as a plus, then 18 - (-18) is the same as 18+18 = 36
This is easy. Make two equations, and represent the sandwiches with s and the drink with d. you get: 2s+d=10 s+2d=8 After simplifying and taking away a variable, you figure out that each sandwich costs 4 dollars and each drink costs 2 dollars. (Heres the step by step algebra) 2s +dy …= 10 s + 2d = 8 2s + d = 10 2s + 4d = 16 3d = 6 d = 2 2s + d = 10 2s + 2 = 10 2s = 8 s = 4 So, Sandwich = Â£4 Drink = Â£2 (MORE)
Because that's a part of life. You Have to be 18 so u can vote, drive, etc.
To find 30 percent of a number, multiply the number by 0.3. In this instance, 0.3 x 8.00 = 2.4. If the value refers to a unit of currency, don't forget to round to the appropriate number of digits and add the appropriate currency symbol.
No. Oxygen always has 8 protons. Oxygen 18 has 8 protons and 10 neutrons (8 + 10 = 18)
24.46. It would have been quicker, and probably easier, to use a calculator yourself. And you still cannot be sure that I have got the coreect answer!
Balanced equation first. 4P + 5O2 -> 2P2O5 8.00 mole O2 (2 mole P2O5/5 mole O2) = 3.20 moles P2O5 produced
10% of 8.00 is .80 so 5% or half of 10% would be .40 and .80 + .40 = 1.20. 8.00 - 1.20 = 6.80
The "8.00 M Ba(OH) 2 " means 1 L of that solution contains 8.00 mol Ba(OH) 2 . 125 mL x 1 L x 8.00 mol Ba(OH) 2 = 1.00 mol Ba(OH) 2 ...........1000 mL ........ 1 L
Too much to carry in your pocket comfortably. Exchange the 18 quarters and 15 of the dimes for six dollar bills. $6.30
Since the molecular unit of carbon is considered a single atom, the answer is 8.00 X Avogadro's Number or 4.82 X 10 24 atoms.
You cannot produce any Iodine from chlorine, because chlorine (Cl 2 , gas) is an element, hence it does not contain any Iodine (I 2 , solid with purple vapor). However when 8.00 moles Cl 2 react with excess (>16) moles potassium Iodide (KI) then also 8.00 moles of Iodine are produced, not FROM b…ut BY MEANS OF chlorine. Cl 2 + 2KI --> 2 KCl + I 2 . (MORE)
If cheese costs 8.00 a pound which would cost more two thirds of a pound of cheese or three quarters of pound?
I think its a close call but i think 3 quarters of a pound costs more
33% off 8.00 = 33% discount applied on 8.00 = 8.00 - (33% * 8.00) = 8.00 - (0.33 * 8.00) = 8.00 - 2.64 = 5.36
How much will a student earns in 20 weeks if she works for 17 hours each week at a rate of 8.00 hour?
17 hours each week at 8.00 per hour = 17*8.00 = 136.00 per week 20 weeks at 136.00 per week = 2720.00
Using: 1 meter = 3.28084 feet 1 cubic meter = 1,000 liters Volume of the room = (10 x 11 x 8) = 880 cubic feet = 24.9188 cubic meters = 24,918.8 liters
What if Western Playland lets you ride a dragon that swings back and forth If the period of the dragon is 8.00s what is the frequency of the swinging dragon?
frequency is just inverse period. Kind of a really simple unit to waste a name and a symbol on. period of 8 seconds. frequency of 1/8 or .125 Hz
Because it's the largest number that can go into both of those numbers evenly with no remainder.
I've been working at 8.00 an hour for a little more than a year now how much is a reasonable amount to ask for in a raise?
The canadian salary law is $10.00 But if you're not in canada you can try asking for a $1 or 50cent raise which doesn't seem like much but think how much a difference it will make if you calculate the difference in a week, month or year bye, anon.
$8.00/5 pears = 1.6 dollars per pear $1 and 60 cents per pear === ( rather expensive! )
You can't add 8 plus 25% because, 25% is not a real number. 8 plus 25% of 8 is 10.
8 AM IST = 4:30 PM HAST = 5:30 PM HADT = 5:30 PM AKST = 6:30 PM AKDT = 6:30 PM MeST = 6:30 PM PST = 7:30 PM PDT = 7:30 PM MST = 8:30 PM MDT = 8:30 PM CST = 9:30 PM CDT = 9:30 PM EST = 10:30 PM EDT
18*1=18 18*2=36 18*3=54 18*4=72 18*5=90 18*6=108 18*7=126 18*8=144 18*9=162 18*10=180 18*11=198 18*12=210 18*13=228 18*14=246 18*15=270 18*16=288 18*17=306 18*18=324
In a week, you would make 320 and in 52 weeks that would be 16640. Of course if you had unpaid holidays, it could be less than that.
To convert any decimal to percent, simply multiply the decimal by100. So, 8.00 Ã 100 = 800%
If that is in Â£s then it is: 50/800 = 1/16 in its simplest form
What if your aunt is planning to invest in a bank CD that will pay 8.00 percent interest semi-annually. If she has 13000 to invest how much will she have at the end of four years?
Your aunt is planning to invest in a bank CD that will pay 8.00percent interest semi-annually. If she has $13,000 to invest, howmuch will she have at the end of four years?